• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od Podgorica aerodrom do Kolašina

Taxi od Podgorica aerodrom do Kolašina je licencirana i profesionalna taxi kompanija za pružanje transfer usluga. Garantujemo vam dogovorenu cijenu transfera.

Taxi od aerodrom Podgorica do Kolašin Kolasin je grad i turisticki centar na sjeveru Crne Gore. Transfer od aerodroam Podgorica do Kolašina traje oko sat i petnaest minuta i vodi kroz prelijepi kanjon rijeke Morača. Dalje vas ruta vodi pored vjekovima starog manastira Morača gdje možete svratiti i uvjeriti se u ljepote manastira i manastirskog dvorišta gdje cvjetaju predivne ruže i miriše tamjan. Nakon manastira se put penje na 1000 metara nadmorske visine i prolazi kroz mjesto Crkvine odakle se za 15 minuta stiže na krajnju destinaciju u grad Kolašin. Kroz grad protice planinska rijeka Tara koju zbog cistoce vode i njenog impesivnog kanjona nazivaju suza Evrope. Grad se nalazi u podnozju planine Bjelasica i zahvaljujuci tome ima veoma privlacnu i svjezu klimu u toku ljeta. Kolašin je pravi raj u toku sparnih i toplih ljetnjih mjeseci, idealan je za pjesacenje, planinarenje i voznju bicikla.
Na petnaestak minuta od grada nalazi se jedno od najljepših jezera u Crnoj Gori Biogradsko jezero. Jezero je omiljena destinacija turista iz svih krajeva svijeta koji vole da uživaju u vožnji čamcem, pješačenju šumskim stazama oko jezera ili odmoru u drvenim kućicama na obali jezera. Na kraju jezera se nalazi nacionalni restoran u kome možete degustirati najbolje specijalitete domaće crnogorske kuhinje.
Grad posjeduje vise manjih i vecih hotela od kojih izdvajamo hotel Bianca resort i hotel Šeraton. Oba hotela su urađena od kombinacije drveta i kamena u pravom planinskom stilu koji se uklapa u okolinu i vrhunskog su kvaliteta. Kolašin posjeduje dva savremena ski centra vrhunskog kvalitete poput najboljih evropskih Ski centara. Taxi od Podgorica Aerodrom vam garantuje odlicno skijanje u Ski centru Jezerine Kolasin u vlasnistvu hotela Bianca. Takodje vam preporucujemo da tokom vašeg odmora posjetite najbolji restoran tradicionalne hrane u Kolasinu po imenu Savardak. Tu cete pojesti najbolji kacamak (tradicionalno jelo) u Crnoj Gori. Ako želite da bukirate povratni transfer nakon vašeg odmora mi vam stojimo uvijek na raspolaganju!

Price transfer from Podgorice to destination: Kolašin is 60 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana