• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Aerodrom Podgorica - putovaje sa nama je kao vožnja kroz najljepše snove-jednostavno najbolji

Taxi from Podgorica Airport TAXI PODGORICA AERODROM do Budve, Tivat, Kotor,Ulcinj,Tirana, Dubrovnik je licencirana kompanija sa profesionalnim vozačima koji imaju dugogodišnje iskustvo. Taxi Podgorica Aerodrom obavlja prevoz od aerodroma u Podgorici do svih hotela i ostalih regionalnih aerodroma kao i na bilo koje odmaralište u Crnoj Gori ili u inostranstvu.
Od momenta kada bukirate vožnju kod nas i sletite na aerodrom u Podgorici, mi brinemo o vama. Naša kompanija prati sve letove i u slučaju da iz nekog razloga kasnite, nas vozač će vas sačekati i to se ne naplaćuje. Naš vozač će vas čekati u glavnoj aerodromskoj zgradi i imaće vaše ime na papiru. Naši vozači su uredno i kulturno obučeni. Ljubazno će vas ispratiti do vozila i pomoći vam oko prtljaga. Naši vozači su licencirani profesionalci koji odlično poznaju sve puteve u regionu tako da za bezbjedan i udoban transfer ne morate da brinete. Naša vozila su čista i uredno servisirana a svi putnici u vozilu uredno osigurani. Svi putnici koji koriste naše usluge obavezno nas bukiraju za povratak do aerodroma ili dalje što dovoljno govori o nama i našoj profesionalnoj usluzi.
Bukirajte nas zato što smo mi fer kompanija koja nema skrivenih troškova i na vašem konačnom odredištu ćete platiti cijenu koju ste dogovorili sa nama- MI GARANTUJEMO.
Rezervišite online Vaš taxi prostom kontakt formom na našoj Kontakt strani i dobićete najjeftiniju moguću cijenu u najudobnijim vozilima Mercedes E klase kao i passat. Za Vaš prevoz od Podgoričkog aerodroma do bilo koje destinacije u okruženju ( Kotor, Budva, Petrovac, sv. Stefan, Sarajevo,Dubrovnik, Tirana, Shkoder...) zadužen je profesionalni tim naših vozača i dispečera. Oni ce se pobrinuti da Vaše putovanje prodje bezbjedno i udobno.
Taxi od Aerodrom Podgorica je Licencirana kompanija za prevoz putnika koja posluje pod licencom broj 486 izdatom od strane Ministarstva saobraćaja! Oslonite se na naše iskustvo i profesionalizam i uvjericete se da smo mi vaš najbolji izbor.

Taxi vozila i usluge koje pružamo tokom transfera i putovanja - Profesionalni , licencirani , uredno servisirani i uvijek na vrijeme.

Taxi from Podgorica Airport Mi smo Vas siguran i pouzdan partner za fer cijenu. U svim vidovima prevoza od Aerodroma u Podgorici - Taxi Montenegro (Taxi Aerodrom Podgorica) firma koristi vozila kao što su Mercedes E klase i passat.
Taxi Aerodrom Podgorica brine o vama tokom leta i putovanja do konacnog odredista.
Od nas možete dobiti sledeće usluge:
- Taxi od Aerodroma u Podgorici do bilo koje destinacije u regionu i obratno.
- Transport iz zemalja regiona do gradova i aerodroma u Crnoj Gori.
- Privatni transferi (taksi vozila bez taksi oznaka).
- Dnevni rent a car sa vozačem.
- VIP transferi u Crnoj Gori.
- Taxi Aerodrom Podgorica - Transferi van Crne Gore.
- Turističke ture u Crnoj Gori (Biogradskog i Skadarskog jezera, Manastir Ostrog, Kanjon Tare itd) i inostranstvu (Dubrovnik izlet,Trebinje(Bosna), tvrđava u Skadru itd).
VIP prevoz od Podgoričkog aerodroma Crne Gore moraju biti zakazana unaprijed, posebno tokom ljetnje turističke sezone
U slucaju da vas let kasni zbog nevremena ili drugih razloga nas vozac ce Vas ljubazno sacekati i to se ne naplacuje a cijena prevoza ostaje ista.
Zakazite voznju sa nama a mi cemo Vas uvjeriti da ste ukazali povjerenje pravoj kompaniji..

Profesionalni, licencirani, uredno servisirani i uvijek na vrijeme - zakazivanje transfera, vižnji i organizacija putovanja

Mercedes E-classAko ste odabrali nas onda ste uradili pravi izbor. Od trenutka kad ste bukirali nas, sve vaše brige su i naše. Vaša sigurnost je naša prva i najveća obaveza. Naš tim brine o vama od našeg susreta do konačne destinacije vašeg putovanja. Udobnost, tačnost i sigurnost su naše vrline po kojima smo prepoznatljivi svim korisnicima. Zato birajte Taxi Podgorica Aerodrom jer mi smo - jednostavno najbolji.

Crna Gora Foto dana