• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od Aerodrom Podgorica - Mi smo licencirani od strane Ministarstva saobraćaja pod licencom broj 486. Garantujemo cijenu koju ste dogovorili uz sigiran i komforan transfer.

Taxi from Podgorica Airport TAXI PODGORICA AERODROM-TAXI MONTENEGRO je licencirana kompanija sa profesionalnim vozačima koji imaju dugogodišnje iskustvo u pojedinacnim i grupnim transferima i putovanjima.. Taxi Podgorica Aerodrom obavlja prevoz od aerodroma u Podgorici do svih hotela i ostalih regionalnih aerodroma kao i na bilo koje odmaralište u Crnoj Gori ili u inostranstvu - BUDVA, KOTOR, ULCINJ, BAR, PETROVAC, TIRANA, DUBROVNIK...
Od momenta kada bukirate vožnju kod nas i sletite na aerodrom u Podgorici, mi brinemo o vašoj bezbjednosti i udobnosti tokom vožnje. Naša kompanija prati sve letove i u slučaju da iz nekog razloga kasnite, nas vozač će vas ljubazno sačekati i to se ne naplaćuje. Naš vozač će vas čekati u glavnoj aerodromskoj zgradi i imaće vaše ime na papiru. Naši vozači su uredno i kulturno obučeni. Ljubazno će vas ispratiti do vozila i pomoći vam oko prtljaga. Naši vozači su licencirani profesionalci koji odlično poznaju sve puteve u regionu tako da za bezbjedan i udoban transfer ne morate da brinete. Naša vozila su čista i uredno servisirana a svi putnici u vozilu uredno osigurani. Svi putnici koji koriste naše usluge obavezno nas bukiraju za povratak do aerodroma ili dalje što dovoljno govori o nama i našoj profesionalnoj usluzi.
Bukirajte nas zato što smo mi fer kompanija koja nema skrivenih troškova i na vašem konačnom odredištu ćete platiti cijenu koju ste dogovorili sa nama- MI GARANTUJEMO.
Rezervišite online Vaš taxi prostom kontakt formom na našoj Kontakt strani i dobićete najjeftiniju moguću cijenu u najudobnijim vozilima Mercedes E klase kao i passat. Za Vaš prevoz od Podgoričkog aerodroma do bilo koje destinacije u okruženju ( Kotor, Budva, Petrovac, sv. Stefan, Sarajevo,Dubrovnik, Tirana, Shkoder...) zadužen je profesionalni tim naših vozača i dispečera. Oni ce se pobrinuti da Vaše putovanje prodje bezbjedno i udobno.
je Licencirana kompanija za prevoz putnika koja posluje pod licencom broj 486 izdatom od strane Ministarstva saobraćaja! Oslonite se na naše iskustvo i profesionalizam i uvjericete se da smo mi vaš najbolji izbor.

Taxi vozila i usluge koje pružamo tokom transfera i putovanja - Profesionalni , licencirani , uredno servisirani i uvijek na vrijeme.

Taxi from Podgorica Airport Mi smo Vas siguran i pouzdan partner za fer cijenu.
U svim vidovima prevoza od Aerodroma u Podgorici - Taxi Montenegro (Taxi Aerodrom Podgorica) firma koristi vozila kao što su Mercedes E klase i passat.
Taxi Aerodrom Podgorica brine o vama tokom leta i putovanja do konacnog odredista.
Od nas možete dobiti sledeće usluge:
- Taxi od Aerodroma u Podgorici do bilo koje destinacije u regionu i obratno.
- Transport iz zemalja regiona do gradova i aerodroma u Crnoj Gori.
- Privatni transferi (taksi vozila bez taksi oznaka).
- Dnevni rent a car sa vozačem.
- VIP transferi u Crnoj Gori.
- Taxi Aerodrom Podgorica - Transferi van Crne Gore.
- Turističke ture u Crnoj Gori (Biogradskog i Skadarskog jezera, Manastir Ostrog, Kanjon Tare itd) i inostranstvu (Dubrovnik izlet,Trebinje(Bosna), tvrđava u Skadru itd).
VIP prevoz od Podgoričkog aerodroma Crne Gore moraju biti zakazana unaprijed, posebno tokom ljetnje turističke sezone
U slucaju da vas let kasni zbog nevremena ili drugih razloga nas vozac ce Vas ljubazno sacekati i to se ne naplacuje a cijena prevoza ostaje ista.
Zakazite voznju sa nama a mi cemo Vas uvjeriti da ste ukazali povjerenje pravoj kompaniji..

Podgorica, glavni grad Crne Gore

Taxi Podgorica aerodrom Glavni grad Crne Gore je u svojoj istoriji mijenjao nekoliko imena. Srednjevjekovno ime mu je Ribnica. Krajem drugog svetskog rata dobija ime Titograd. Ime Podgorica je novijeg datuma. Podgorica je administrativni, kulturni, ekonomski, obrazovni i sportski centar Crne Gore. Pripada centralnom dijelu drzave i zahvata povrsinu od 10.43% ukupne teritorije zemlje. Nadmorska visina mu je 44m i karakterise ga mediteranska klima i epitet jednog od najtoplijih gradova u Evropi sa preko 240 suncanih dana u toku godine. Veliki broj podzemnih voda ga cini poznatim po cistoj i zdravoj pijacoj vodi. Grad je poznat po prostranim i lijepo uredjenim zelenim povrsinama i parkovima kojima dominiraju bor, lipa i platan. Srednja godisnja temperatura vazduha je 16.4 c ,maksimalna 40.7 c a minimalna -4.6 c. Ljeto je izrazito toplo i dugotrajno.
Grad je smjesten u Zetsko-bjelopavlickoj ravnici na uscu rijeke Ribnice u Moracu. U gradu zivi trecina stanovnika zemlje ili 200.000 stanovnika. Cijela populacija Crne Gore broji oko 650.000 stanovnika. Podgorica je stara dama i ima veoma burnu i raskosnu istoriju koju je unistilo nekoliko desetina bombardovanja u toku drugog svetskog rata. Sat kula je jedan od preostalih bisera unistenog starog grada. U blizini grada se nalazi arheolosko nalaziste starog rimskog grada Dokleje. Grad je udaljen jedan sat od mora i ski centara. Podgorica je grad parkova, kulture i gostoprimstva.

Profesionalni, licencirani, uredno servisirani i uvijek na vrijeme - zakazivanje transfera, vižnji i organizacija putovanja

Taxi from Podgorica airportAko ste odabrali nas onda ste uradili pravi izbor. Od trenutka kad ste bukirali nas, sve vaše brige su i naše. Vaša sigurnost je naša prva i najveća obaveza. Naš tim brine o vama od našeg susreta do konačne destinacije vašeg putovanja. Udobnost, tačnost i sigurnost su naše vrline po kojima smo prepoznatljivi svim korisnicima. Zato birajte Taxi Podgorica Aerodrom jer mi smo - jednostavno najbolji.

Crna Gora Foto dana