• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Aerodrom Podgorica. Mi smo ozbiljna i jeftina taxi kompanija i garantujemo vam cijenu koju ste dogovorili. Sve cijene su po vozilu. Bukirajte onlajn vaš mercedes E klase sa ljubaznim vozacem i uzivajte u voznji.

Taxi from Podgorica Airport Taxi sa aerodroma Podgorica je licencirana kompanija sa profesionalnim vozačima koja obavlja prevoz od aerodroma u Podgorici do svih hotela, gradova i ostalih regionalnih aerodroma kao i na bilo koje odmaralište u Crnoj Gori ili u inostranstvu: Budva, Kotor, Ulcinj, Bar, Petrovac, Tirana, Dubrovnik...
Od momenta kada bukirate transfer kod nas i sletite na aerodrom u Podgorici, mi brinemo o vašoj bezbjednosti i udobnosti tokom vožnje.
Naša kompanija prati sve letove i u slučaju da iz nekog razloga kasnite, nas vozač će vas ljubazno sačekati i to se ne naplaćuje.
Naš vozač će vas čekati u glavnoj aerodromskoj zgradi i imaće u rukama vaše ime napisano na papiru zbog brzog prepoznavanja. Naši vozači su uredno i kulturno obučeni. Ljubazno će vas ispratiti do vozila i pomoći vam oko prtljaga.
Naši vozači su licencirani profesionalci koji odlično poznaju sve puteve u regionu i koji će se pobrinuti da uživate tokom putovanja .
Naša vozila su čista i uredno servisirana a svi putnici u vozilu uredno osigurani. Nе brinite, mi brinemo о vama.
Taxi Aerodrom Podgorica (Taxi Montenegro) je kompanija koja u svim vidovima prevoza koristi nova vozila Mercedes E klase i volksvagen passat.
Naš dispečerski centar brine o vama tokom vašeg leta tako što prati vaš let i vodi računa o vašoj bezbjednosti tokom vašeg putovanja do konacnog odredista.
Od nas možete dobiti sledeće usluge:
- Transferi od Aerodroma u Podgorici do bilo koje destinacije u regionu i obratno.
- Transport iz zemalja regiona do gradova i aerodroma u Crnoj Gori.
- Privatni transferi (taxi vozila bez taxi oznaka).
- Dnevni rent a car sa vozačem.
- VIP transferi u Crnoj Gori.
- Taxi od Podgorica - Transferi van Crne Gore.
- Turističke ture u Crnoj Gori (Biogradskog i Skadarskog jezera, Manastir Ostrog, Kanjon Tare itd) i inostranstvu (Dubrovnik izlet,Trebinje(Bosna), tvrđava u Skadru itd).
VIP vožnja od Podgoričkog aerodroma Crne Gore mora biti zakazana unaprijed, posebno tokom ljetnje turističke sezone.
Bukirajte nas zato što smo mi fer kompanija koja nema skrivenih troškova i na vašem konačnom odredištu ćete platiti cijenu koju ste dogovorili sa nama.
Čitajta na trip advajzeru komentare o nama i napišite vaš komentar o iskustvu i saradnji sa našom kompanijom. Vaše zadovoljstvo našom uslugom je naš najveći uspjeh. Do skorog gledanja.
Taxi sa aerodroma Podgorica prikazuje ažurirane i transparentne cijene bez dodatnih troškova, osiguravajući da možete donijeti informisanu odluku o tome koja opcija će vam najbolje odgovarati.
Rezervišite online Vaš taxi prostom kontakt formom na našoj Kontakt strani i dobićete najjeftiniju moguću cijenu u najudobnijim vozilima Mercedes E klase kao i passat.

Taxi usluga koju pružamo prepoznatljiva je po poštovanju dogovora i profesionalizmu na veoma visokom nivou.

Taxi from Podgorica AirportTaxi od aerodroma Podgorica je kompanija koja se ne nalazi ispred glavne aerodromske zgrade. Naša kompanija uspješno radi već dvadeset година и locirana је u gradu. Ako nas pozovete kada sletite naše vozilo sa profesionalnim i uniformisanim vozačem će vas pokupiti za 15 minuta ispred aerodromske zgrade.
Mi vam ipak preporučujemo da vaš taxi unaprijed bukirate on lajn putem buking forme koju imate na svakoj našoj stranici i izbjegnete mogućnost da nemamo slobodno vozilo za vas. Tokom turističke sezone je veliki broj dnevnih transfera i čista je lutrija hoćete li naci uredan i servisiran taxi u Podgorici. Mi cijenimo sve dogovore sa klijentima, poštujemo dogovorene cijene transfera i naše vozilo i vozač će uvijek biti uredni, tačni i na vrijeme.
Naša kompanija takođe zakazuje i povratne transfere koje možete rezervisati odmah ili direktno sa našim vožačem tokom dolaznog transfera. Svi klijenti koji rezervišu dolazne transfere odmah rezervišu i povratni transfer što dovoljno govori o našem profesionalizmu i kvalitetu naše usluge. Tačnost i ljubaznost su najbolje odlike naše kompanije i naših vozača. U svim našim vozilima je zabranjeno pušenje i vozači ne konzumiraju cigarete. Mi smo uvijek na adresi prije vas jer poštujemo vaše vrijeme i naš dogovor. Zadovoljan klijent je najbolji klijent, govorimo vam iz ličnog iskustva i to je naša najbolja reklama.
Mi smo vaš tačan i pouzdan partner za fer cijenu! Spakujte svoje stvari za ostalo ćemo se mi pobrinuti. Za ugodan put i mirno more zaduženi smo mi i 268 sunčanih dana u godini koje imate u Crnoj Gori.
Naša kompanija taxi od aerodroma Podgorica želi vam dobrodošlicu i ugodan odmor u Crnoj Gori.

Podgorica, glavni grad Crne Gore

Taxi Podgorica aerodrom Taxi od Podgorice do bilo kog grada u okruženju zavisi od razdaljine i broja pređenih kilometara. Glavni grad Crne Gore je u svojoj istoriji mijenjao nekoliko imena. Srednjevjekovno ime mu je Ribnica. Krajem drugog svetskog rata dobija ime Titograd. Ime Podgorica je novijeg datuma.
Podgorica je administrativni, kulturni, ekonomski, obrazovni i sportski centar Crne Gore. Pripada centralnom dijelu drzave i zahvata povrsinu od 10.43% ukupne teritorije zemlje. Nadmorska visina mu je 44m i karakterise ga mediteranska klima i epitet jednog od najtoplijih gradova u Evropi sa preko 240 suncanih dana u toku godine. Veliki broj podzemnih voda ga cini poznatim po cistoj i zdravoj pijacoj vodi. Grad je poznat po prostranim i lijepo uredjenim zelenim povrsinama i parkovima kojima dominiraju bor, lipa i platan. Srednja godisnja temperatura vazduha je 16.4 c ,maksimalna 40.7 c a minimalna -4.6 c. Ljeto je izrazito toplo i dugotrajno.
Grad je smjesten u Zetsko-bjelopavlickoj ravnici na uscu rijeke Ribnice u Moracu. U gradu zivi trecina stanovnika zemlje ili više od 200.000 stanovnika. Cijela populacija Crne Gore broji oko 650.000 stanovnika.
Podgorica ima veoma burnu i raskosnu istoriju koju je uništilo nekoliko desetina bombardovanja u toku drugog svetskog rata. Sat kula je jedan od preostalih bisera unistenog starog grada. U blizini grada se nalazi arheolosko nalaziste starog rimskog grada Duklje.
Grad je veoma dobro lociran i udaljen je jedan sat od mora i isto toliko od ski centra Kolašin. Podgorica je grad parkova, kulture i gostoprimstva.
Transfere od Podgorice naša kompanija radi sa iskusnim vozačima i servisiranim voznim parkom mercedes klase.
Tokom vašeg putovanja naši vozači će vas upoznati sa svim ljepotama glavnog grada i okoline i dati vam sve potrebne informacije gdje možete napraviti pauzu za kafu ili ručak tokom vožnje.

O aerodromu i nama.

Taxi from Podgorica airport Internacionalni aerodrom Podgorica je udaljen od centra grada oko 13 km i do njega vodi savremena saobraćajnica sa četiri kolovozne trake. Jedina mogućnost prevoza sa aerodroma do centra grada je taxi prevoz. Autobuska linija je nekada postojala u saradnji sa opštinom Podgorica ali već godinama ne radi. Nova moderna aerodromska zgrada je izgrađena 2006 godine i zadovoljava sve evropske standarde. Na aerodrom Podgorica svakog ljeta sleti preko pola miliona putnika sto je za malu destinaciju kao što je Crna Gora fenomenalna cifra.
Ako ste odabrali našu kompaniju da odradimo vaš transfer od aerodrom Podgorica onda ste uradili pravi izbor. Od trenutka kad ste bukirali nas, sve vaše brige su i naše. Vaša sigurnost tokom putovanje sa nama je naša prva i najveća obaveza. Naš tim brine o vama od našeg susreta do konačne destinacije vašeg putovanja. Udobnost, tačnost i sigurnost su naše vrline po kojima smo prepoznatljivi svim korisnicima.
Naša kompanija vam nudi najbolji Taxi u Podgorica, tako kažu naši zadovoljni klijenti. Hvala vam na ukazanom poverenju i radujemo se našem prvom ili ponovnom susretu.

Crna Gora Foto dana