• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom - Kotor

Taxi od Podgorica aerodrom do Kotor. Licencirana kompanija za pružanje taxi/transfer usluga.Transfer Podgorica aerodrom do Kotor.

Taxi Podgorica aerodrom Kotor , Crna Gora Taxi od Podgorica Aerodrom do Kotora nije samo obican transfer vec pravo uzuvanje u vožnji kroz netaknutu prirodu. Transfer od aerodroma Podgorica do Kotora traje sat i trideset minuta. Putovanje vodi pored nacionalnog parka Skadarsko jezero a onda kroz predio Crmnice gdje se pravi najbolje domace vino u Crnoj Gori. Onda se penje uz Pastrovacku goru i sa druge strane silazi u Petrovac mali grad sa prelijepim gradskim plazama. Putovanje sе zatim nastavlja pored naseg primorskog bisera Svetog Stefana i kraljice jadrana Budve. Od Budve se put nastavlja pored poznate plaze Jaz na kojoj se svakog ljeta odrzava See Dence festival koji posjećuju stotine hiljada turista iz svih krajeva svijeta. Nakon toga ste za dvadeset minuta u Kotoru, biser Bokokotorskog zaliva koji uziva zastitu UNESKO.
Kotor je stari grad ograđen sa prastarim očuvanim zidinama koje oduzimaju dah. Grad je prošaran uskim kamenim ulicama koje vraćaju u prošlost. U Kotoru možete uživati u prelijepim restoranima sa svježom morskom hranom ili u obilasku katedrala, muzeja, srednjevekovnih crkvi i mnogobrojnih starina. Svaka kamena kuća ili palata u gradu je pripadala ili priopada nekoj staroj porodici i ima svoju neprocjenjivu vrijednost. U gradskim zidinama se nalaze mnogobrojne radnje za prodaju lokalnih umjetnina, antikvarnice i mali hoteli. Iznad grada se nalaze dvije manje i veoma stare crkve do kojih se dolazi kamenim stepenicama kojih ima preko cetiri stotine. Sa tog mjesta možete napraviti fantastične fotografije jer se vidi celi Bokokotorski zaliv i grad Kotor.
Taxi od Podgorica Aerodrom vam preporucuje vožnju do sela Njegusa sa kojeg se pruza fantastican pogled na zaliv i stari grad Kotor. Njeguši su selo na brdu iznad Kotora čiji stanovnici proizvode najbolju pršutu i dimljeno meso u Crnoj Gori. U Kotor svakog ljeta uplovi oko 400 kruzera koji dovezu oko milion turista što dovoljno govori o ljepotama i starinama koje posjeduje ova grad.

Price transfer from Podgorice to destination: Kotor is 60 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana