• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom Petrovac

Taxi od Podgorica aerodrom do Petrovac. Licencirana kompanija za pružanje taxi/transfer usluga.Transfer Podgorica aerodrom do Petrovac

Taxi od aerodrom Podgorica do Petrovac, Crna Gora Petrovac je mali gradic na crnogorskom primorju koji je udaljen 18 km od Budve i pola sata vožnje od Kotora.
Vožnja od aerodroma podgorica traje oko jedan sat. To je veoma staro naselje o čemu svedoče rimski mozaici iz treceg vijeka koji se nalaze u naselju Mirišta.
Petrovac je poznat po velikoj grackoj plaži i njenom crvenkastom pijesku. Plaža se proteže u dužini od cijelih 600 m. Na samom kraju Petrovca nalazi se jos jedna prelijepa plaža koja nosi naziv Lučice. Ta plaža je duga 250 m i posjeduje sve elemente da konkuriše za plažu velikog standarda. Plaža Lučice je okružena borovom šumom a u bistroj morskoj vodi se možete ogledati kao u ogledalu.
U blizini Petrovca nalazi se malo mjesto Buljarica koje posjeduje plažu u dužini od 2400 m na kojoj se nalazi nekoliko auto kampova. Petrovac je gradić na obali mora koji je nemoguće zaobići tokom putovanja crnogorskim primorjem. Na samoj obali mora nalazi se niz hotela koji posjeduju svoj dio plaže sa raznovrsnom ponudom i ljubaznim osobljem. Hiljade turista sa svih krajeva svijeta svakog ljeta dolazi da provede svoj godišnji letnji odmor u ovom malom prijatnom gradiću sa gostoljubivim ljudima.
Taxi Podgorica Aerodrom vam preporučuje smjestej u nekom od Petrovackih hotela koji cete pamtiti dugo nakon vaseg putovanja. Među hotelima se istice novi hotel Melia sa pet zvezdica koji ima karakteristike hotela svetskog standarda. Smjestajni kapaciteti gradica su oko 20.000 lezajeva sto u hotelima sto u privatnom smjestaju.
Transfer Podgorica Aerodrom do Petrovca je putovanje kroz lijepi zeleni krajolik uz obalu Skadarskog jezera. Desetak minuta vožnje nakon što prođete kroz tunel Sozina otvara se veličanstven pogled na Jadransko more i prelijepu plažu u Buljarici. Nakon par kilometara naš vozač će Vas zamoliti da pogledate na predivnu plažu Lučice sa vaše lijeve strane, to znači da ste stigli u Petrovac..

Price transfer from Podgorice to destination: Petrovac is 50 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana