• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novi

Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novi. Udoban i siguran taxi transfer sa mercedesima E klase, vaša sigurnost je naša najvažnija misija.

Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novi Herceg Novi je primorski grad na granici sa Hrvatskom koji se udobno smjestio na samom ulasku u Bokokotorski zaliv. Ovaj prelijepi grad je živ zimi i ljeti i udaljen je samo 20 kilometara od aerodroma Tivat. Stari grad je mjesto gdje se izvode ljetnje pozorišne predstave i mini koncerti. U gradu se svake godine održava festival cvijeta Mimoza koji okuplja brojne ljubitelje festivala. Tokom festivala se organizuju brojne zabave i ulični defilei prelijepih mažoretkinja. Festival traje nekoliko dana i okuplja ljubitelje cvijeća Mimoza, lijepog druženja uz vino i morske specijalitete.
Mjesto odiše mediteranskim stilom i miks je starina i najmodernijih objekata i hotela. Grad posjeduje brojne hotele za sve vrste gostiju i plaže opremljene najsavremenijim mobilijarom i plažnim barovima. Duz cijele obale se proteže šetalište Pet Danica gdje imate brojne šopove za trgovinu, prelijepe riblje restorane sa svježom ribom i slastčare gdje se prave najbolji primorski kolači. Šetalištem ćete nakon zalaska suna i uveče sresti brojne šetače koji uživaju u noćnoj šetnji mirisu mora i šumu talasa.
Ako je vaš izbor za odmor Herceg Novi taxi od Podgorica aerodrom će se postarati da vaš transfer protekne u najboljem redu.
Transfer od Podgorica aerodroma do Herceg Novi je lagano putovanje od dva sata tokom kojeg ćete уживати и vidjeti Sveti Stefan, Budvu,Tivat i ujedno se voziti trajektom.

Price transfer from Podgorice to destination: Herceg Novi is 90 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana