• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom Tirana

Profesionalna LICENCIRANA kompanija za udoban i siguran prevoz putnika.

Tirana aerodromAerodrom Tirana je najveci i jedini aerodrom u republici Albanija. Aerodrom je dobio ime po velikom albanskom dobrotvoru majka Tereza. Udaljen je 15 km od Tirane, 30 km o Draca i 100 km od Vlore na jugu. Na 15 km od aerodroma nalazi se istorijsko mjesto pod nazivom Kruje koji ima fascinantnu istoriju, u kom je bio stacioniran legendarni albanski vodja Skenderbeg. Mjesto je sagrađeno u brdu i iz njega se pruža fenomenalan pogled na aerodrom i cijeli predio oko grada i Tirane.
Izgrađena je nova aerodromska zgrada sa velikim natkrivenim parkingom. Aerodrom je smješten u lijepoj i mirnoj ravnici u blizini glavnog grada Albanije Tirana. Aerodrom ima veoma dobre konekcije sa cijelim svijetom a pogotovo sa Italijom gdje živi i radi veliki broj Albanaca. Aerodrom pruža usluge osim nacionalnoj kompaniji i velikom broju drugih kompanija kao što su Lufhanza, Alitalia, Wizzair i drugi. Taxi od Podgorica Aerodrom do Aerodrom Tirana je lijepo putovanje ravnicom kroz gradove Skadar i Lezhe. Aerodrom Tirana ima veoma dobre konekcije tako da su putovanja do i od aerodroma veoma cesta. Turisticki je atraktivan jer je veoma blizu moru (30km) a od granice sa Crnom Gorom je udaljen 100km. Taxi od Podgorica Aerodrom do Aerodrom Tirana vrsi prevoz mercedesima E klase i voznja traje dva ipo sata u zavisnosti od gužve na graničnom prelazu.

Price transfer from Podgorice to destination: Tirana Aerodrom (AL) is 110 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana