• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od Podgorica aerodrom do Sveti Stefan

Taxi od Podgorica aerodrom do Sveti Stefan. Licencirana kompanija za pružanje taxi/transfer usluga. Transfer Podgorica aerodrom do Sveti Stefan

Taxi Podgorica aerodrom do Sveti stefan, Crna Gora Sveti Stefan je ostrvo u središtu Paštrovića. Prema predanju na Svetom Stefanu je 1442 sagrađena tvrđava da bi se narod iz okolnih sela mogao skloniti pred najezdom turaka i gusara. U tvrđavi je sagrađena po jedna kuća za svako od dvanaest paštrovskih plemena. Tvrđava je dobila ime po crkvi Svetog Stefana koja se nalazi na samom ostrvu. Sveti Stefan je u potpunosti konzervisan i zadržao je svoj srednjevjekovni izgled koji privlači stotine hiljada turista koji putuju kroz Crnu Goru.
Sveti Stefan je danas hotel svetskog izgleda koji zrači svojim stasinskim ali modernim sjajem. Unutrašnjost same tvrđave i kuća uređena je po najsavremenijim svetskim i hotelskim standardima i namenjena je visokom turizmu. Najpoznatija je čuvena vila br. 118. U vili 118 su odsijedale mnoge poznate licnost iz cijelog svijeta među njima su Sofija Loren, Monika Beluči, Bred Pit i mnogi drugi. Svetski teniski šampion Novak đoković je pravio svoje vjenčanje na Sveti Stefan i u obliznjoj crkvi.
Ostrvo mami svojom ljepotom i nemoguće je proći pored njega a ne zaustaviti se na određeno vrijeme da se napravi obavezna fotografija u udahne morski vazduh. Plaže Svetog Stefana spadaju među najljepše i najprestižnije plaže u Evropi. Sa lijeve strane hotela je javna a sa desne strane ekskluzivna hotelska plaža. Blizina sa Budvom i Kotor ga čini jos primamljivijim za posjetu prilikom vašeg putovanja. Nalazi se na deset minuta vožnje od Budva i dvadeset pet minuta putovanja od Kotor. Vožnja Crnogorskim primorjem je nezamisliva ako ruta puta ne ide preko Svetog Stefana.
Taxi aerodrom Podgorica do Sveti Stefan traje oko jedan sat i spada u jedno od ljepsih putovanja kroz Crnu Goru.

Price transfer from Podgorice to destination: Sveti Stefan is 45 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana