• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica aerodrom - Zabljak

Mi smo licencirana kompanija za pruzanje taxi/transfer usluga

Zabljak , Crna GoraTaxi od Podgorica aerodrom vas vodi na Žabljak, grad i turistički centar na sjeveru Crne Gore. Žabljak je grad u regiji Durmitora i nalazi se na nadmorskoj visini od 1450m okružen sa 23 planinska vrha preko 2200 m. U gradu i njegovoj okolici nalazi se 18 velikih i malih jezera i kanjon rijeke Tare. U samom gradu se nalazi najveće i najljepse jezero na sjeveru Crne Gore koje nosi naziv Crno Jezero.
Transfer od Podgorica aerodrom do Žabljaka je nezaboravna vožnja kroz planinske masive. Grad je okružen starim idiličnim selima i idealnog je terena za pjesacenje i vožnju bicikla. Žabljak je 120 dana u godini pod snijegom, što je idealno za ski centar koji se nalazi u njemu i skijanje. Prevoz od Podgorice do Žabljaka traje 2 sata a tokom putovanja ima predivnih mjesta i restorana da se napravi pauza za kafu ili ručak i degustiraju nacionalni specijaliteti.
  Posjetom ovog mjesta ćete osjetiti pravi mir , gostoljubivost ljudi koji zive u njemu i kombinaciju tradicije i modernog. U gradu se nalazi veći broj hotela od kojih izdvajamo hotel Žabljak u centru grada koji ima odlicnu lokaciju i uslužni servis. Od brojnih restorana preporucujemo vam nacionalni restoran na Crnom Jezeru gdje možete probati crnogorske nacionalne specijalitete poput pršute, kačamaka, variva ili jarduma. Zbog sve manjih količina snijega u toku zime Žabljak se preorjentisao većinom na ljetnji turizam. U gradu možete iznajmiti turističkog vodiča ili zakazati dzip turu po okolnim planinama i doživjeti nezaboravne trenutke. Vožnja na planinskom vazduhu po okolnim planinama je idealna za adrenalin i vaše zdravlje.
Naša kompanija Taxi od Podgorica aerodrom vam preporučuje Žabljak kao idealan izbor za vaš godisnji odmor ako ste ljubitelj planinskog i seoskog turizma.

Price transfer from Podgorice to destination: Žabljak is 100 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana