• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od aerodroma Podgorica do Bara

Taxi od aerodroma Podgorica do Bara je vaš tačan i siguran prevoz do željene destinacije ili hotela.

Taxi od aerodroma Podgorica do BaraBar je grad luka na samom jugu crnogorske obale koji se sa jedne strane naslanja na sutomore a sa druge južnije na grad Ulcinj.
Grad je bulevarskog tipa ima sve sadržaje vezane za turizam od plaža, kulturnih spomenika do starog grada opasanog vjekovima starim bedemima. U gradu se nalazi i odlična zelena pijaca na kojoj možete naći domaće proizvode od maslinovog ulja, soka od divljeg šipka do sušene ribe.
Stari grad se nalazi u brdu iznad luke i sastoji se od nekoliko drevnih sačuvanih ulica popločanih kaldrmom u kojima se nalaze stari dućani, kafei i restorani. U lokalima mozete probati najbolje morske specijalitete spremljene na lokalni način uz salatu od domaćeg povrća uz miks vrhunskog lokalnog maslinovog ulja. Ako želite ući i obići gradske bedeme i njegove starine i napraviti nezaboravne fotografije karta košta 2.50 eura i nećete požaliti što ste dali novac. Taxi od aerodroma Podgorica će vaš zakazani transfer do Bara ili starog grada Bara odraditi sa iskusnim vozačem sa dugogodisnjim iskustvom i udobnom mercedesovom E klasom.
Grad takođe posjeduje dvije velike gradske plaže koje su opremljene svim sadržajima i na kojima se nalaze brojni turistički apartmani i hoteli. Plažu i hotele dijeli prelijepo šetaliste popločano kamenom a cijelom njegovom dužinom sa obje strane je mediteransko rastinje poput palmi. U brojnim lokalima duž šetališta možete se rashladiti uz sladoled hladni sok ili pak popiti odličan espreso. Lokalno stanovništvo je veoma ljubazno i spremno da vam pomogne osjećaćete se kao kod kuće. Ako nas bukirate i zakažete transfer od aerodroma Podgorica do Bara biće to udobna vožnja obodom Skadarskog jezera a naš vozač će vam ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja.
Dobrodošli.

Price transfer from Podgorice to destination: Bar is 40 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana