• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom Perast

Taxi Podgorica aerodrom Perast. Licencirani taxi / transfer service. Onlajn rezervacije bez plaćanja unaprijed. Transfer Podgorica aerodrom Perast.

taxi Podgorica aerodrom Perast, Crna Gora Taxi Podgorica Aerodrom Perast je carobno putovanje koje pocinje preko crnogorskih planina a zavrsava se obilaskom Bokokotorskog zaliva. Gradic Perast je najstariji grad u Bokokotorskom zalivu. Nalazi se ispod planine sveti Ilija na sastavku Kotorskog i Risanskog dijela zaliva.
Ono sto Perast cini gradom bez obzira na njegovu velicinu je veliki broj prepoznatljivih gradjevina javnog karaktera (crkve, kapele, nadbiskupija, palate itd ). Svaka kuca u Perastu ima svoju istoriju. Najstariji evropski pomorci i kapetani vode porijeklo baš iz ovog malog crnogorskog gradića.
Ispred grada u vodi dominiraju dva ostrva sveti Djordje na istocnoj i Gospa od Skrpjela na zapadnoj strani. Taxi Podgorica Aerodrom Perast vam preporucuje da unajmite brodic u Perastu i obidjete ova dva nestvarna ostrva na kojima dominiraju pravoslavna i katolicka crkva. Svakog dana hiljade turista čekaju na obali svoje mjedto u nekom od brodića da bi posjetili ostrva i uživali u njihovoj nestvarnoj ljepoti.
Voznja zalivom do Perasta je spoj stare kulture, pogleda na more, divne plavicaste boje i ljubaznosti nasih profesionalnih vozaca. Veliki dio naše pomorske kulture je vezan baš za ovaj primorski gradić koji sa svojim starinskim izgledom čini kao da je vrijeme stalo. Uživajte u transferu do Perasta u našim mercedes vozilima E klase.

Price transfer from Podgorice to destination: Perast is 65 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana