• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom Perast

Taxi od Podgorica aerodrom do Perasta je tačna transfer usluga koja poštuje sve dogovore i brine o vama.

taxi Podgorica aerodrom Perast, Crna Gora Transfer od Podgorica Aerodrom do Perasta je čarobno putovanje koje pocinje preko crnogorskih planina a zavrsava se obilaskom Bokokotorskog zaliva. Gradic Perast je najstariji grad u Bokokotorskom zalivu. Nalazi se ispod planine sveti Ilija na sastavku Kotorskog i Risanskog dijela zaliva.
Ono sto Perast cini gradom bez obzira na njegovu velicinu je veliki broj prepoznatljivih gradjevina javnog karaktera (crkve, kapele, nadbiskupija, palate itd ). Svaka kuca u Perastu ima svoju priču i svoju istoriju. Gradić ima samo jednu ulicu koja se pruža uz obalu i u njoj se nalaze kafići i restorani sa svježom ribom i domaćim vinom. U toku ljetnjih mjeseci ulica je zatvorena za saobraćaj zbog bezbjednosti i velikog broja turista koji šetaju rivom. Najstariji evropski pomorci i kapetani vode porijeklo baš iz ovog malog crnogorskog gradića.
Ispred grada u vodi dominiraju dva ostrva sveti Djordje na istocnoj i Gospa od Skrpjela na zapadnoj strani. Taxi od Podgorica Aerodrom do Perast vam preporucuje da unajmite brodic u Perastu i obiđete ova dva nestvarna ostrva na kojima dominiraju pravoslavna i katolicka crkva. Svakog dana stotine turista čekaju na obali svoje mjesto u nekom od brodića da bi posjetili ostrva i uživali u njihovoj nestvarnoj ljepoti. Ako želite možete unajmiti brodić na sat ili više i obići cijeli zaliv i uživati u ljepoti zaliva, ostrva i poznate Plave špilje.
Voznja zalivom do Perasta je spoj stare kulture, pogleda na more divne plavicaste boje i ljubaznosti nasih profesionalnih vozaca koji će vam pružiti sve potrebne informacije o zalivu. Veliki dio naše pomorske kulture je vezan baš za ovaj primorski gradić koji sa svojim starinskim izgledom čini kao da je vrijeme stalo.
Uživajte u transferu do Perasta u našim mercedes vozilima E klase a mi ćemo vam pružiti maksimalnu uslugu da bi vam ostali u lijepom sjećanju i dobili vaše preporuke.

Price transfer from Podgorice to destination: Perast is 85 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana