• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom Tivat

Taxi Podgorica aaerodrom Tivat. Licencirani taxi / transfer service.Onlajn rezervacije bez plaćanja unaprijed.. Transfer Podgorica aerodromTivat.

Taxi Podgorica aerodrom Tivat , Crna Gora Crna Gora je biser Mediterana a jedan od tih bisera je i grad Tivat. Transfer od aerodroma Podgorica vas do Tivat je vožnja preko Virpazara malog ribarskog mjesta na Skadarskom jezeru koje ima veliku istoriju i festival Vina i ukljeve koji okuplja veliki broj turista svake godine. Putovanje dalje vodi prema moru preko Petrovca i Budve koju nazivaju i nevjesta Jadrana. Kada ostavite Budvu iza sebe za petnaest minuta lagane vožnje stizete u Tivat grad koji posjeduje savremenu marinu svetskog nivoa i svetskog imena Porto Montenegro.
Naša kompanija TAXI FROM PODGORICA AIRPORT radi svakodnevne transfere do Porto Montenegro. Grad je dobio ime po ilirskoj kraljici Teuti mada ima misljenja da ime potice od Keltske rijeci "teuto" sto znaci grad. Arheoloski nalazi svjedoce da je grad prosao nekoliko epoha ilirsku, rimsko-vizantijsku, mletacko-tursku i austrougarsku. Starost i velicina ovog bokeljskog gradica sa 13.000 stanovnika ne umanjuju njegov znacaj.
U Tivat se nalazi jedini aerodrom na crnogorskom primorju, zato je on mjesto gdje stotine hiljada turista svake godine imaju prvi dodir sa Crnom Gorom. U samom gradu ima nek,oliko hotela i lijepih lokala za provod. Obavezno posjetite Galeriju letnjikovca Buca i popijte kafu na Tivatskoj rivi. Sa drevnim gradom Kotorom Tivat povezuje tunel ispod brda Vrmac.
Taxi od aerodroma Podgorica vam preporucuje da obavezno svratite u Porto montenegro i uzivate u pogledu na more uz vrhunsku uslugu i odlicne koktele. Mi cemo ce pobrinuti da vase putovanje do Tivat bude udobno i sigurno.

Price transfer from Podgorice to destination: Tivat is 55 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana