• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom Tivat

Taxi od aerodroma Podgorica je siguran i jeftin taxi servis. Naruci tvoj taxi onlajn i uzivajte u voznji mercedesima E klase i ljubaznim vozacima.

Taxi Podgorica Tivat , Crna Gora Taxi od Podgorica Aerodrom je profesionalna kompanija koja radi transfere возилима Мерцедес Е класе.
Mi smo ozbiljni i garantujemo vam dogovorenu cijenu transfera. Naš vozač će vas ljubazno sačekati na aerodromu i imaće u rukama vaše ime zbog brzog prepoznavanja. Vozači su ljubazni kulturno obučeni i biće vam na usluzi tokom cijelog trajanja putovanja. U slučaju da vaš let kasni naš vozač će vas ljubazno sačekati i to se nece naplatiti. Crna Gora je biser Mediterana a jedan od tih bisera je i grad Tivat. Taxi od aerodroma Podgorica do Tivat je vožnja preko Virpazara malog ribarskog mjesta na Skadarskom jezeru koje ima veliku istoriju i festival Vina i ukljeve koji okuplja veliki broj turista svake godine. Putovanje dalje vodi prema moru preko Petrovca i Budve koju nazivaju i nevjesta Jadrana. Kada ostavite Budvu iza sebe za petnaest minuta lagane vožnje stizete u Tivat. Ovaj mali i prelijepi gradić na obali jadranskog mora posjeduje savremenu marinu svetskog nivoa i svetskog imena koja nosi ime Porto Montenegro.
Naša kompanija Taxi Od Podgorica Aerodrom radi svakodnevne transfere do Porto Montenegro. U savremenoj marini je izgrađen prestižni hotel Regent koji posjeduje oznaku od pet zvezdica što dovoljno govori o nivou sadržaja i usluge hotela.
Grad Tivat je dobio ime po ilirskoj kraljici Teuti mada ima misljenja da ime potice od Keltske rijeci "teuto" sto znaci grad. Arheoloski nalazi svjedoce da je grad prosao nekoliko epoha ilirsku, rimsko-vizantijsku, mletacko-tursku i austrougarsku. Starost i velicina ovog bokeljskog gradica sa 13.000 stanovnika ne umanjuju njegov znacaj.
U Tivtu se nalazi jedini aerodrom na crnogorskom primorju, zato je on mjesto gdje stotine hiljada turista svake godine imaju prvi dodir sa Crnom Tivatska gradska riva i šetalište se dodiruje sa marinom i zajedno čine prelijepu cjelinu gdje možete popiti piće ili probati neki od nacionalnih specijaliteta uz domaće vino. Obavezno posjetite Galeriju letnjikovca Buca to će vam kompletirati fenomenalnu sliku o ljepoti i istoriji grada. Sa drevnim gradom Kotorom Tivat povezuje tunel ispod brda Vrmac i u Kotoru ste za desetek minuta.
Transfer od Podgorica do Tivat traje oka sat i trideset minuta. Zelimo vam ugodan godišnji odmor , uzivajte u pogledu na more uz vrhunsku uslugu i odlicne koktele. Mi cemo ce pobrinuti da vase putovanje do Tivat bude udobno i sigurno.

Price transfer from Podgorice to destination: Tivat is 75 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana