• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom - Ulcinj

Taxi od Podgorica aerodrom do Ulcinj. Licencirana kompanija za pružanje taxi/transfer usluga.Transfer Podgorica aerodrom do Ulcinj.

Taxi Podgorca aerodrom Ulcinj , Montenegro Transferi do Ulcinja se rade mercedesima E klase. Naš vozač će vas ljubazno sačekati na aerodromu i imace u ruci tablu sa vašim imenom zbog brzog prepoznavanja. Svi naši vozači su kulturni i biće vam na usluzi tokom cijelog trajanja transfera. U slučaju da vaš let kasni naš vozač će vas sačekati i to se ne naoplaćuje. Taxi od Podgorica Aerodrom do Ulcinj je transfer koji vas vodi uz Skadarsko jezero, najvece i najljepše jezero na Balkanu a vožnja se dalje nastavlja kroz grad Bar i za oko sat i trideset minuta stižete u Ulcinj. Stari grad Ulcinj je star 25 vjekova i jedan je od najstarijih gradova na Jadranu. Radi se o antickom gradu koji je poseban po svojim uskim ulicama, pijacama i ilirskim bedemima. Grad ima dvije kapije istocnu i zapadnu. Starim gradom dominiraju Kula i Dvori Balsica koji sada sluze kao galerija i mjesto za udoban smjestaj gostiju.
Turisti iz svih Evropskih zemalja interesuju transferi baš za Ulcinj zbog njegovih dugih pjeskovitih plaža koje obiluju suncem i prilagođene su svim uzrastima od djece do najstarijih gostiju.
Grad izlazi na more sa tri strane. Odmah pored tvrđave starog grada nalazi se prelijepa Mala gradska plaža. Ulcinj posjeduje i Veliku plažu, najdužu plažu u okruženju, dužine 10km. Velika plaža ima najsitniji i najljepsi pijesak na Jadranu. Obe plaže su opremljene plažnim mobilijarom i tropskim plažnim barovima. Hiljade turista iz svih krajeva svijeta svake godine putuje u Ulcinj da bi uživali u ljetnjem odmoru. Na kraju Velike Plaže nalazi se popularno ljetovaliste Ada Bojan. Ada Bojana je posjeduje bungalove, apartmane i hotelski dio za smještaj turista. U gradu se nalazi bezbroj manjih i većih hotela koji pružaju odličnu uslugu i imaju servis na zavidnom nivou.
Taxi od Podgorica Aerodrom vam preporucuje nezaboravno ljetovanje u Dvorima Balsica i Palati Venecija a mi cemo brinuti da vase putovanje bude udobno. Naša kompanija vam želi ugodan godišnji odmor.

Price transfer from Podgorice to destination: Ulcinj is 75 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana