• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom - Ulcinj

Taxi od Podgorica aerodrom do Ulcinj. Licencirana kompanija za pružanje taxi/transfer usluga.Transfer Podgorica aerodrom do Ulcinj.

Taxi Podgorca aerodrom Ulcinj , Montenegro Taxi Podgorica Aerodrom Ulcinj je transfer uz Skadarsko jezero i kroz grad Bar u trajanju od sat i trideset minuta. Stari grad Ulcinj je star 25 vjekova i jedan je od najstarijih gradova na Jadranu. Radi se o antickom gradu koji je poseban po svojim uskim ulicama, pijacama i ilirskim bedemima. Grad ima dvije kapije istocnu i zapadnu. Starim gradom dominiraju Kula i Dvori Balsica koji sada sluze kao galerija i mjesto za udoban smjestaj gostiju. Grad izlazi na more sa tri strane.
Odmah pored tvrđave starog grada nalazi se prelijepa Mala gradska plaza. Ulcinj posjeduje i Veliku plazu, najduzu plazu u okruzenju, dužine 10km. Velika plaza ima najsitniji i najljepsi pijesak na Jadranu. Plaže su opremljene plažnim mobilijarom i tropskim plažnim barovima. Hiljade turista iz svih krajeva svijeta svake godine putuje u Ulcinj da bi uživali u ljetnjem odmoru. Na kraju Velike Plaže nalazi se popularno ljetovaliste Ada Bojan. Ada Bojana je posjeduje bungalove, apartmane i hotelski dio za smještaj turista.
Taxi Podgorica Aerodrom vam preporucuje nezaboravno ljetovanje u Dvorima Balsica i Palati Venecija a mi cemo brinuti da vase putovanje bude udobno.

Price transfer from Podgorice to destination: Ulcinj is 60 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana