• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi Podgorica Aerodrom Budva

Taxi od Podgorica aerodrom do Budva. Licencirana kompanija za pružanje taxi/transfer usluga.Transfer Podgorica aerodrom do Budva

Taxi Podgorica airport Budva , Crna Gora Budva je grad na crnogorskom primorju sa najvećim brojem turističkih posjeta. Stari dio grada je okružen prastarim bedemima koje zapljuskuju morski talasi. More je predivne plave boje a voda tako bistra da možete roniti ili vidjeti kamenčiće na pet metara dubine. Unutar starih mljetačkih zidina nalaze se brojni riblji restorani u kojima se služi svježa riba i najbolje domaće vino. U gradu se nalaze brojne galerije, crkve, radnje sa raznovrsnom robom, muzej i i ljetnja pozornica za kulturne događaje. Ljudi u gradu su veoma gostoljubivi i osećaćete se kao kod svoje kuće.
Dio obale gdje je smješten grad poznato je kao Budvanska Rivijera. Budvanska Rivijera je centar crnogorskog turizma i poznata je po peščanim plažama sa finim pijeskom i sa plažnim barovima. Budva je grad koji živi 24 sata i prava je metropola turizma. U gradu se nalaze četiri plaže. Najduža je slovenska plaža koja je locirana lijevo od grada. Sa desne strane se nalaze plaže Mogren 1 i Mogren 2. Najljepša plaža se nalazi odmah ispred bedema starog grada i nosi ime Ričardova glava. Na plaži možete uživati u suncu, piti odlično crnogorsko Nikšićko pivo ili uživati u raznovrsnim koktelima.
TAXI PODGORICA AERODROM do Budva je vožnja kroz predivne predjele do obale Crnogorskog primorja. Putovanje traje oko jedan sat i petnaest minuta. Transfere radimo sa udobnim Mercedesovim vozilima E klase. Vozači koji ce vas voziti do Budve su profesionalci koji poznaju sve puteve u regionu i pobrinuće se da vaš komfor i udobnost budu na najvećem nivou u toku vožnje. Bukirajte nas i otkrijte zašto dobijamo najbolje preporuke od svih klijenata koji su koristili nase transfer usluge.

Price transfer from Podgorice to destination: Budva is 40 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana