• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od Podgorica Aerodrom do Budve

Taxi od aerodroma Podgorica do Budve je jeftina taxi usluga koja kosta 50€. Narucite onlajn i uzivajte u voznji Mercedesima E klase i sigurnim i ljubaznim vozacima.

Taxi Podgorica airport Budva , Crna GoraTaxi od Podgorica Aerodrom je profesionalna kompanija koja radi transfere do Budve возилима Мерцедес Е класе.
Mi smo ozbiljni i garantujemo dogovorenu cijenu transfera. Naš vozač će vas ljubazno sačekati na aerodromu i imaće u rukama vaše ime zbog brzog prepoznavanja. Vozači su kulturno obučeni i biće vam na usluzi tokom cijelog trajanja transfera. U slučaju da vaš let kasni naš vozač će vas ljubazno sačekati i to se nece naplatiti.
Budva je grad na crnogorskom primorju sa najvećim brojem turističkih posjeta prema kome ide svaki drugi transfer.
Stari dio grada je okružen prastarim bedemima koje zapljuskuju morski talasi. More je predivne plave boje a voda tako bistra da možete roniti ili vidjeti kamenčiće na pet metara dubine. Unutar starih mljetačkih zidina nalaze se brojni riblji restorani u kojima se služi svježa riba i najbolje domaće vino. U gradu se nalaze brojne galerije, crkve, radnje sa raznovrsnom robom, muzej i i ljetnja pozornica za kulturne događaje. Ljudi u gradu su veoma gostoljubivi i osećaćete se kao kod svoje kuće.
Dio obale gdje je smješten grad poznato je kao Budvanska Rivijera. Budvanska Rivijera je centar crnogorskog turizma i poznata je po peščanim plažama sa finim pijeskom i sa plažnim barovima. Budva je grad koji živi 24 sata i prava je metropola turizma. U gradu se nalaze četiri plaže. Najduža je Slovenska plaža koja je locirana lijevo od grada. Sa desne strane se nalaze plaže Mogren 1 i Mogren 2. Najljepša plaža se nalazi odmah ispred bedema starog grada i nosi ime Ričardova glava. Na plaži možete uživati u suncu, piti odlično crnogorsko Nikšićko pivo ili uživati u raznovrsnim koktelima.
Taxi od Podgorica aerodrom do Budva je vožnja kroz predivne predjele do obale Crnogorskog primorja. Putovanje traje oko jedan sat i petnaest minuta. Transfere radimo sa udobnim Mercedesovim vozilima E klase i novim vozilima marke passat. Vozači koji ce vas voziti do Budve su profesionalci koji poznaju sve puteve u regionu i pobrinuće se da vaš komfor i udobnost budu na najvećem nivou dok traje putovanje. Bukirajte nas i otkrijte zašto dobijamo najbolje preporuke od svih klijenata koji su koristili nase transfer usluge.

Price transfer from Podgorice to destination: Budva is 55 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana