• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od aerodroma Podgorica do Šcepan Polja

Mi smo licencirani i odgovorni za vaše lijepe trenutke tokom transfera

Taxi od aerodroma Podgorica do Šćepan Polja Rijeka Tara je jedan od najvećih bisera Crne Gore. U svijetu je poznata pod imenom suza Evrope zbog čistoće njene vode i predivnog kanjona idealnog za rafting ture. Rafting rijekom Tarom je nezaboravan doživljaj koji ne propuštaju da dožive hiljade turista koji dolaze svake godine u Crnu Goru sa svih meridijana svijeta. To je spoj zabave, druženja i odmora u netaknutoj prirodi koji je jedinstven u ovom dijelu Evrope. U ponudi je jednodnevni i višednevni rafting kao i đzip safari ture uz nezaboravna nova poznanstva i druženje. Jednodnevno splavarenje počinje u mjestu Brštanovica a završava se u Šćepan Polju. Dužina rute je 18km a splavarenje traje između 3 i 4 sata. Na ovom dijelu rijeke Tare nalazi se 21 brzak od ukupno 50 brzaka na rijeci gdje ćete doživjeti nezaboravne trenutke prepune adrenalina koji se pamte zauvijek. Ovo je ujedno i najzahtjevnija ruta na rijeci Tari . Višednevno splavarenje podrazumijeva i noćenje u etno selu Montenegro sa tri obroka. Uz domaću hranu i specijalitete u ponudi je i domaća rakija i vino koje će vam poslužiti ljubazni domaćini. Večeri možete provoditi u šetnji pecanju ili druženju oko logorske vatre. Kampovi posjeduju svu potrebnu opremu za splavarenje i kvalitetne Gumotex čamce. Skiperi su profesionalci koji su prošli specijalnu obuku i posjeduju dugogodišnje iskustvo. Svi skiperi posjeduju licence ARF-a za splavarenje.
Transfer od aerodroma Podgorici do rafting kampova traje oko dva sata. To je putovanje kroz netaknutu prirodu uz kanjon rijeke Pive i Tare. Za vašu udobnu i bezbjednu vožnju pobrinuce se naši profesionalni vozači.
Vaš taxi od aerodroma Podgorica je vaš siguran partner na svakom vašem putovanju kroz Crnu goru ili region. Uživajte u vašem godišnjem odmoru a mi ćemo se potrudite da vaši transferi budu komforni i sigurni.

Price transfer from Podgorice to destination: Šćepan Polje is 100 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana