• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od Podgorica aerodrom Kolašin

Taxi od Podgorica aerodrom do Kolašin. Licencirana kompanija za pružanje taxi/transfer usluga. Onlajn naručivanje.Transfer Podgorica aerodrom do Kolašin

Taxi od aerodrom Podgorica do Kolašin, Crna Gora Taxi Podgorica Aerodrom vas vozi u Kolasin , grad i turisticki centar na sjeveru Crne Gore. Kroz njega protice rijeka Tara koju zbog cistoce njene vode nazivaju Suza Evrope. Grad se nalazi u podnozju planine Bjelasica i zahvaljujuci tome ima veoma privlacnu i svjezu klimu u toku ljeta. Kolasin je pravi raj u toku sparnih i toplih ljetnjih mjeseci, idealan za pjesacenje i voznju bicikla.
Na deset minuta od grada nalazi se jedno od najljepših jezera u Crnoj Gori Biogradsko jezero. Jezero je omiljena destinacija turista iz svih krajeva svijeta koji vole da uživaju u vožnji čamcem, pješačenju šumskim stazama oko jezera ili odmoru u drvenim kućicama na obali jezera. Na kraju jezera se nalazi nacionalni restoran u kome možete degustirati najbolje specijalitete domaće crnogorske kuhinje.
Grad posjeduje vise manjih i vecih hotela od kojih izdvajamo hotel Bianca resort i hotel Šeraton. Oba hotela su urađena od drveta i kamena u pravom planinskom stilu i vrhunskog su kvaliteta. Transfer od Podgorica Aerodrom vam garantuje odlicno skijanje u Ski centru Jezerine Kolasin u vlasnistvu hotela Bianca. Takodje vam preporucujemo da tokom vašeg putovanja posjetite najbolji restoran tradicionalne hrane u Kolasinu po imenu Savardak. Tu cete pojesti najbolji kacamak (tradicionalno jelo) u Crnoj Gori.

Price transfer from Podgorice to destination: Kolašin is 55 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana