• England
  • Montenegro
  • Russian
  • France
  • German
Licencirana kompanija pod LICENCOM br. 486 izdatom od Ministarstva Saobraćaja.

Pošaljite zahtjev mailom

Broj osoba:

Taxi od aerodroma Podgorica do Luštica Bay

Taxi od aerodroma Podgorica do Luštica Bay. Udoban i siguran taxi transfer sa mercedesima E klase. Komfor i profesionalnost.

Taxi od aerodroma Podgorica do Luštica BayLuštica Bay je jedno od najluksuznijih odmarališta na Crnogorskom primorju koje pripada teritoriji opštine Tivat. Naselje posjeduje hotela sa 5 zvezica, luksuzne vile i apartmane i luksuznu marinu sa preko pedeset vezova za jahte dužine do 35 metara. Marina je profesionalno opremljena i zastićena spiralnim lukobranom od nemirnog otvorenog mora u toku zime.
Luštica Bay se može pohvaliti i fenomenalnim hotelom luksuznog brenda Chedy sa 111 smještajnih jedinica najudobnijeg hotelskog smještaja.Hotel ima bazen, SPA centar i dva luksuzna restorana koji koriste najsvježije lokalne namjernice. Ono što čini Lustica Bay posebnim u odnosu na druga luksuzna turistička naselja u Crnoj Gori je planirana izgradnja golf terena sa 18 rupa. Završeteak radova na golf terenu je planiran do kraja 2021 godine. Ovo je odlična informacija i za našu taxi transfer kompaniju koja očekuje pojačan broj elitnih klijenata za taxi od Podgorica aerodroma.
Naselje je izgrađeno u odličnom arhitektonskom skladu i već ima stalne stanovnike iz 36 svetskih zemalja sto dovoljno govori o kvalitetu, stilu i poziciji naselja. Naselje odiše mirnom atmosferom, laganom muzikom svetskih brendova i kulturnim ljudima kojima su na prvom mjestu životni sklad, mir i odmor. Luštica Bay je među nekoliko najboljih mjesta na crnogorskom primorju za miran i bezbrižno proveden odmor daleko od buke i poslovnih obaveza.
Vožnja od aerodroma Podgorica do Luštica Bay je prelijep doživljaj jer možete uživati u pogledu na Skadarsko jezero, elitno ostrvo hotel Sveti Stefan i kraljicu jadrana Budvu. Naši vožači će vam odgovoriti na sva vaša pitanja i postarati se da vaš transfer do Lustice Bay protekne udobno.

Price transfer from Podgorice to destination: Luštica Bay is 60 eur. See our complete price list... PRICE LIST


Crna Gora Foto dana